Hjemmelavede tortillas – på Masa Harina
Hjemmelavede tortillas
Husk at bruge ægte mexikansk Masa Harina til de helt rigtige hjemmelavede tortillas – på majs. Naturligvis helt gluten-fri.
Findes også i en blå version lavet på blå majs.
OPSKRIFT:
4 dl Masa Harina majsmel
3 dl vand (gerne varmt)
½ tsk salt
Masa Harina bearbejdes med et drys salt og vand til en smidig og glat dej.
Tilsæt evt. lidt mere vand hvis dejen virker for tør.
Dejen formes i store kugler på størrelse med en valnød og udrulles eller presses til tynde tortillas.
Brug gerne en tortilla presse (og brug 2 stykker bagepapir i pressen, så slipper dejen nemmere).
De færdige tortillas bages én ad gangen på en varm, tør pande i ca. 1 minut på hver side.
God fornøjelse med de hjemmelavede taco’s!
Hvis du gerne vil lave meget store tortillas, så har Chilihouse sammen med Gourmetpladsen lavet nogle meget lækre Tortilla Burritos, som vi er meget stolte over 😉
Comments (2)
Hvor mange tortilla s kommer der ud af denne opskrift?
5-6 alt efter størrelsen – vil anbefale at en dobbeltportion, hvis man laver til flere mennesker 🙂