Tacos Al Pastor
Tacos Al Pastor
Al pastor er traditionelt, spydstegt svinekød, som er adapteret af den arabiske ret Shawarma, men med smage fra det mexicanske køkken. Denne opskrift er på lækre Al pastor tacos, hvor alt i opskriften er lavet fra bunden, hvilket resulterer i tonsvis af god smag. Alle elementerne i disse tacos er superbe, og hvis man gerne vil forsøge sig med at udforske mexicanske tacos, er de et must-try.
Ingredienser
1 1/2 spsk achiote pasta
1 spsk chilipulver
2 tsk hvidløgspulver
1 kg nakkefilet
1 ananas, skåret i cirkler
1 løg, finthakket
1 avocado, skåret i skiver
1 tsk oregano
1 tsk spidskommen
1 dl ananasjuice
1/2 dl eddike
Salt og peber
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 180 grader
- Skær nakkefileten ud i 1 cm tykke skiver og sæt til side
- Lav din marinade: bland achiote-pasta, guajillo-pulver, hvidløgspulver, oregano, spidskommen, salt, peber, eddike og ananasjuice. Hæld marinaden over kødet og dæk det til med plastikfolie. Sæt kødet i køleskabet og lad det hvile i minimum 2 timer.
- Spid nogle af ananasskiverne med et grillspyd og placér dem på en bageplade. Fortsæt med at spidde de marinerede stykker kød. Top afslutningsvis med et stykke ananas.
- Bag kødet i den forvarmede ovn i 1 1/2 time, til kanterne af kødet begynder at brune.
- Lad kødet hvile i minimum 10 minutter.
- Saml dine tacos: top hver tortilla med kød, hakket ananas, hakket løg, Classic Chili Lime Taco Sauce, Hippy Dippy og hakket koriander.
LEAVE A COMMENT