Vegetariske grillspyd
Vegetariske grillspyd
Nemme chipotle-marinerede, vegetariske grillspyd, som er perfekte at smide på grillen en dag. Den røgede smag af chipotle-chilierne bidrager kun til den gode smag, og sammen med den søde smag af marinaden skabes en ny favorit til grillaftenen.
Ingredienser
2 1/2 dl ketchup
2 chipotle chilier, finthakket
1 dl limejuice
3 hvidløgsfed, finthakket
1/2 tsk spidskommen
1 pk champignoner
1 zucchini, skåret i grove tern
1-2 rødløg, skåret i grove stykker
1-2 peberfrugter, skåret i mundrette stykker
Fremgagsmåde
- Forvarm din ovn til 225 grader
- Tilføj ketchup, limesaft, hvidløg, chipotle-chilier samt spidskommen til en blender og puls, til der formes en ensartet sauce. Krydr marinaden med salt og peber.
- Lav dine grillspyd – Spid skiftevis champignoner, rødløg, peberfrugt og zucchini. Pensl grillspydende med en del af marinaden
- Bag grillspydende i 10-15 minutter, til grøntsagerne er gennemstegt, og marinaden har karamelliseret let. Grillspydende er velegnede til at komme på grillen, hvor de bare skal have få minutter på hver side. Servér afslutningsvist med hakket koriander, sesamfrø og den resterede sauce.
LEAVE A COMMENT