Ancho bøf
Ancho marineret bøf
Denne opskrift på en Ancho-marineret bøf er kun en af de mange måder at bruge tørrede chillier på, hvortil Ancho-chilier går fantastisk godt i denne opskrift. Ancho-chilier har en sødlig og røget smag, som kun bidrager til kødets gode smag og er med til at skabe en smagfuld skorpe.
Ingredienser
30 gr Ancho Pulver
1 spsk oregano
1 tsk spidskommen
3 hvidløgsfed, finthakket
1/2 rødløg
4 spsk olie
1 bøf
Salt og peber
Fremgangsmåde
- Tilføj alle ingredienserne bortset fra kødet til en blender og puls, til marinaden er jævnt blended
- Dæk bøffen med marinaden og put den i en frysepose – Lad bøffen hvile i køleskabet i 24 timer.
- Steg bøffen på en varm pande, til den får en sprød skorpe på begge sider, Servér straks herefter med en skive lime. Det er også muligt at grille bøffen i stedet for at pandestege den.
LEAVE A COMMENT