Filter

Hot Sauces

Udforsk vores udvalg af over 180 varianter af hot sauce, som inkluderer mange af de mest kendte mærker inden for hot sauce-verdenen, såsom Hellfire, Angry Goat, DaBomb, Fat Cat og Puckerbutt. Uanset om du skal lave klassiske Buffalo Wings med Franks RedHot Wing Sauce, udforske det mexicanske køkken med chipotle baserede hot sauces, eller teste dine grænser for stærkt mad med saucer lavet med Carolina Reaper, så har vi noget for dig.

Populære mærker

  • DaBomb Hot Sauce (specielt DaBomb Beyond Insanity)
  • Franks Redhot
  • Tapatio
  • Valentina Hot Sauce
  • Cholula

Hvad er forskellen på hot sauce og salsa?

Hot sauce i sin reneste form, består primært af chili, eddike og salt. Mange får desuden tilsat hvidløg, krydderier, frugt og meget andet. Salsa er typisk lavet med tomat, løg, chili, lime og koriander. Ligesom hot sauces kan salsaer være lavet med frugt, men en stor forskel er at de ikke behøver være lavet med chili. Derudover ses salsaer også i en grovere konsistens, og serveres med ske.

Hvor kan jeg købe hot sauce?

Hos Chilihouse.dk sælger vi +50 hot sauces, som er lavet med alt fra Jalapeño, Chipotle, Ghost Pepper, Carolina Reaper & Pepper X chilier. De rangere per Scoville-enheder fra 1,000 til 2,5 milioner.

Hvilken chili smager bedst?

Der er delte meninger om, hvilke chilier smager bedst, da folk priortere forskellige ting – smag vs styrke. Eksempelvis elsker flere Trinidad Scorpion chilier for deres intense chilistyrke på 1.200.000 Scoville-enheder og deres syrlige smag, mens et populært valg er Chipotle Chilier, som har tættere på 2.500 Scoville-enheder med en sød, røget smag.

Hvad er verdens stærkeste chili?

Verdens stærkeste chili er Pepper X, som blev fremdyrket af Smokin’ Ed Currie fra Puckerbutt Pepper Company. Chilien har 2,693 milioner Scoville-enheder og kan kun købes i ‘Hot Sauce’-form, bl.a. i Last Dab: Xperience, lavet på 91% af ren Pepper X-chili.

Hvor stærk er sriracha?

Huy Fong Sriracha, som er den mest kendte variant af Sriracha, er 2.200 Scoville-enheder, som på Chilihouse.dk rangeres imellem styrke 1-2.