Om Chilihouse

Leverandør til europæiske chili-elskere siden 2007

Chilihouse er resultatet af en gruppe chili-nørder, der ikke kunne finde god nok kvalitet på markedet. Derfor besluttede vi os for, selv at finde det. Vi har siden 2007 leveret lækre hot sauces, chili- og BBQ produkter fra hele verden, og vi har stødt tilføjet flere og flere produkter til vores katalog. I dag er vi stolte af, at kunne levere chili- og BBQ-godter lige til din dør.

Hvorfor lige chili og BBQ?

Det korte svar? Fordi det er genialt! Det lidt længere svar er, at det smager fantastisk, giver mange forskellige retter et løft og en dybde i smagen, og så er chili også en fantastisk plante med mange sundhedsmæssige fordele. Det er nok ikke er alle der er lige så chili-gale som vi er, og derfor har vi selvfølgelig chilier og chili produkter til enhver smag: fra den milde, til den helt brandfarlige ende.

Chili fra hele verden

Mange af vores saucer importerer vi direkte fra USA, og vi forsøger at finde alle de bedste produkter med den bedste smag. Vi kender mange af de amerikanske BBQ og hot sauce producenter, og vil du have autentisk US BBQ så er det svært at komme udenom vores store og varierede sortiment. Der er faktisk en del af vores produkter, som vi er de eneste i Europa der forhandler, og som du derfor kun finder her hos os.

Hurtig levering

Vi sender næsten alle hverdage og de fleste af vores kunder får levering næste arbejdsdag.

100% sikker betaling

Betal med betalingskort, Mobile Pay eller Klarna.

Kundeservice & Support

Ring eller skriv til os, og vi forsøger at svare hurtigst muligt.
0
+
KUNDER
0
+
CHILI PRODUKTER
0
+
LANDE
0
TORTILLAS OM DAGEN