Lane’s Hotdogs – Amerikansk inspirerede hotdogs
To typer af hotdogs, som skal prøves!
De fleste af os kender det at gå ned til den lokale pølsemand og få en af de klassiske hotdogs med det hele – ristede løg, syltede agurker, ketchup, sennep og remulade. Vi vil gerne illustrere, hvordan man kan udvide sin hotdoghorisont. Ved hjælp af det gode sortiment fra Lane’s BBQ kommer her to fænomenale hotsdogs med noget, der afviger fra det, som den lokale pølsemand normalt har på menuen.
Philly Cheese Hotdog – Mødet med en Philly Cheesesteak
Ingredienser
4 hotdogpølser
4 hotdogbrød
8 stykker provolone ost
Portebello-svampe, skiveskåret
1 løg
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
2 spsk Teriyaki Sauce
4 spsk smør
Fremgangsmåde
- Forvarm din ovn til 175 grader
- Skær løgene og peberfrugterne i tynde skiver
- Sautér løget og peberfrugterne i smørret og krydr med Lane’s Q-Nami Rub
- Steg svampene i en anden pande sammen med teriyaki-saucen
- Steg pølserne på en grill eller en pande, til skindet er sprødt
- Toast hotdogbrødene på en grill eller i ovnen
- Læg pølserne på hotdogbrødene og top med de sauterede grøntsager og svampe
- Top med Lane’s Sorta White BBQ Sauce og 2 stykker provolone ost på hver hotdog. Bag dine hot dogs i ovnen, til osten er smeltet, hvilket burde være omkring 5 minutter.
Buffalo hotdog med blå ost
Ingredienser
Lane’s One-legged Chicken Buffalo Sauce
4 pølser – af foretrukne variant
4 hotdogbrød
8 stykker bacon, stegt
120 gr blå ost, smuldret
Revet Pepper Jack ost
Fremgangsmåde
- Steg pølserne på en grill eller pande
- Rist hotdogbrødene let i ovnen eller på en pande
- Placer 2 stykker stegt bacon på hvert hotdogbrød, læg pølserne ovenpå, drys med den smuldrede blå ost og top med lidt af Lane’s One-legged Chicken Buffalo Sauce. Krydr dem afslutningsvis med Lane’s Q-Nami Rub
LEAVE A COMMENT