Mexicansk Brushetta
Mexicansk Brushetta
Denne opskrift på mexicansk brushetta tager, hvad vi kender til fra den italienske forret, og giver den et mexicansk twist ved at bruge guacamole og mexicansk hot-sauce.
Ingredienser
3 spsk Cholula Hot Sauce – Limon
900 gr tomater, skåret i små tern
1/4 rødløg, finthakket
3 fed hvidløg, revet
1 baguette
3 spsk olivenolie
2 spsk koriander, finthakket
Saft af 1/2 lime
2 1/2 dl guacamole
Salt og peber
Eventuelt server med fetaost
Fremgangsmåde
- Vend Cholula Hot Sauce – Limon med tomater, rødløg, hvidløg, limejuice og koriander sammen. Krydr det hele med salt og peber – dæk det til med folie og lad det trække i køleskabet i 2 timer.
- Forvarm din ovn til 200 grader – skær skrå skiver af din baguette og spred dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Top hvert stykke baguette med olivenolie og drys med salt samt peber. Bag baguetteskiverne i 5-10 minutter, eller til brødet er gyldent og sprødt.
- Spred et lag guacamole på hvert stykke ristet brød. Top hvert stykke med tomatblandingen og måske en smule fetaost.
LEAVE A COMMENT