Klassiske Jalapeno Poppers
Klassiske Jalapeno Poppers
Hos Chilihouse er vi glade for god, amerikansk fingermad – og i den sammenhæng kommer man ikke udenom Jalapeno Poppers. Ved at udhule hele jalapenos og fylde dem med en lækker osteblanding bestående af forskellige typer af ost som f.eks. cheddar og flødeost, skabes der en fantastisk god og balanceret smag.
I denne opskrift bruges Classic Chili Lime Taco Sauce fra CaJohns, som bidrager med ekstra chilistyrke og syrlighed til fyldet. Ved at tilsætte Classic Chili Lime Taco Sauce balancerer man desuden smagen af retten og giver en særdeles smagfuld oplevelse. Jalapeno Poppers kan tilberedes som en lækker forret til et godt måltid mad eller serveres til en fodboldkamp hjemme i stuen. Nydes bedst med en kold pilsner – gerne sammen med tortillachips og guacamole!
Ingredienser
5 hele jalapeños
1/2 avocado
1/2 dl cheddarost
120 gr flødeost
Hvidløgspulver
Evt. Classic Chili Lime Taco Sauce
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 175 grader
- Forbered dine jalapenos ved at skylle dem, skære stilkene af dem og halvere dem. Skrab til sidst indmaden ud af chilierne og gem kernerne til senere.
- Bland flødeost og cheddar sammen i en skål og smag evt. til med lidt af Classic Chili Lime Taco Sauce samt hvidløgspulver. Rør, til flødeostblandingen har en jævn konsistens.
- Fyld dine udhulede jalapenos med flødeostblandingen og læg dem på en bageplade
- Bag dine Jalapeno Poppers i omkring 5-7 minutter
Tip: For lidt ekstra god smag kan man vikle et stykke bacon omkring hver af de fyldte jalapenos, inden de bages. Det vil bidrage med lidt ekstra sprødhed til dine jalapeno poppers.
LEAVE A COMMENT