Arepas
Arepas
Arepas er en traditionel ret fra Columbia, som er lavet på majsmel og kan blive fyldt med autentisk mexicansk kød og ost samt andre lækre sager.
Ingredienser
2 1/2 dl Masa Harina
2 1/2 dl varmt vand
Revet mozzarellaost
Salt
Fremgangsmåde
- Forvarm din ovn til 175 grader
- Hæld vandet i en skål og tilføj saltet til vandet. Rør, til saltet er opløst.
- Tilføj gradvist Masa Harina til vandet og fortsæt med at røre, til majsmelet bliver jævnt fordelt. Ælt dejen, til den er glat, og dæk den til med et fugtigt viskestykke – lad dejen hvile i 5 minutter.
- Fordel dejen i 6-8 stykker og rul dem til kugler.
- Pres kuglerne flade og tilføj en kerne af mozzarellaost til midten af dem. Saml kanterne af arepaen og luk den til.
- Tilføj 1 – 2 smør til en pande og steg dine arepas på hver side, til de bliver gyldne og sprøde.
- Flyt de stegte arepas til en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i 15 minutter og servér, mens de stadig er lune.
LEAVE A COMMENT