Cajun Laks
Cajun Laks med hvidvinssauce
Denne opskrift på Cajun Laks består af pandestegte laksefileter med Cajun-krydderi overhældt med hvidvinssauce – hvad kunne man ønske mere? Opskriften er nem at lave, den smager fantastisk og skal absolut prøves.
Ingredienser
2 laksefileter uden skind
Cajun’s Choice Blackened Seasoning
1 spsk olivenolie
4 spsk hvidvin eller æblejuice
1 spsk tørrede kapers
1 spsk smør
Salt og peber
Fremgangsmåde
- Krydr laksefileterne på begge sider med Cajun’s Choice Blackened Seasoning såvel som salt og peber.
- Steg laksefileterne i olivenolie på en varm pande, til filleterne brunes let på hver side. Skru ned for pandens varme og fortsæt med at stege fileterne, til de er gennemstegte.
- Sluk helt for pandens varme, men lad den blive på blusset. Tilføj hvidvin, kapers og smør til panden. Lad saucen simre, til den er reduceret til 2/3 af sin mængde.
- Servér straks derefter
LEAVE A COMMENT