Amerikanske Grillede Meatballs – Kødboller fyldt med ost
Lane’s Fyldte Kødboller
Disse kødboller er grillede med det gode sortiment fra Lane’s BBQ, som gør, at de får en lækker, autentisk smag af amerikansk barbecue. Ved at fylde dem med flødeost får de en flydende kerne og et sprødt ydre gennem grillningen. Det er svært at finde en forkert måde at spise kødbollerne på, men vi foreslår at servere dem med cremefraiche eller tzatziki.
Ingredienser
Flødeost
1 æg
60 gr rasp
680 gr hakkekød
1 – 2 jalapenos, finthakket
Fremgangsmåde
- Klargør grill
- Rør hakkekød, jalapenos, æg, rasp og Lane’s Q-Nami Rub sammen i en skål, til det har dannet en jævn masse.
- Form små kødboller og sørg for, at de har en diameter på ca. 5 centimeter. Pres en tommelfinger ned i midten af af hver kødbolle, så du danner en mindre skål. Læg en smule flødeost i midten af kødet og luk det omkring osten.
- Grill kødbollerne i omkring 30-45 minutter, eller til kødbollernes indre temperatur er 65 grader. Sørg for at vende dem engang imellem.
- Pensl Lane’s Kinda Sweet BBQ Sauce på kødbollerne og tilbered dem i ydeligere 10 minutter.
Tip: Ønskes en anden BBQ Sauce vil ShowMe BBQ Sauce være en glimrende erstatning.
LEAVE A COMMENT