Æggesalat
Æggesalat
De fleste har smagt æggesalat, især som fyld i en god sandwich – men det tør siges, at ikke mange bar prøvet en opskrift som denne. Den hjemmelavede chilimayo og citronsaften giver æggesalaten en balanceret og god smag med et kick. Lav gerne æggesalaten dagen før, den skal bruges, da smagene i æggesalaten kun bliver bedre, hvis de får lov til at trække.
ingredienser
1 1/2 dl chilimayo
4 hårdkogte æg
1 forårsløg, finthakket
Citronsaft
Salt og peber
Fremgangsmåde
- Hak de hårdkogte æg og vend dem med de hakkede forårsløg. Tilføj chilimayo til skålen med æg og vend indholdet af skålen, til det hele er jævnt fordelt. Krydr æggesalaten med salt, peber og citronsaft. Lad æggesalaten hvile i køleskabet, så smagene får lov til at trække og blive endnu bedre.
- Servér æggesalaten på ristede stykker brød eller lav en æggesalatsandwich.
LEAVE A COMMENT