Mango Chutney
Mango Chutney
Lækker indiskinspireret mango chutney med et kick fra syltede Serrano-chilier. Nydes bedst med indiske karryretter såvel som salater, sandwiches og som tilbehør til et ostebord.
Ingredienser
1-2 serrano chillier, finthakket
1/2 tsk garam masala
2 – 3 mangoer, skåret i tern
1 dl appelsinjuice
1/2 rødløg, finthakket
1/2 rød peberfrugt, hakket
2 spsk frisk ingefær, revet
1 spsk karry
1 spsk limejuice
3 spsk sukker
Fremgangsmåde
- Tilføj rødløg, Serrano-chili, peberfrugt samt ingefær til en gryde og krydr det med karry samt chilipulver. Lad det stege i nogle minutter og sørg for at røre jævnligt.
- Tilføj de resterende ingredienser til gryden og lad det simre i 20-30 minutter.
- Spis mango chutneyen lun, eller lad den køle ned til stuetemperatur. Nydes med alskens karryretter såvel som til salater, sandwiches og som tilbehør til et ostebord.
LEAVE A COMMENT