Fladbrød
Fladbrød
Dette er en nem opskrift på fladbrød, som krydres af en af de mange dry-rubs fra Lane’s BBQ. Opskriften er hurtigt lavet og er lækkert tilbehør til eksempelvis det indiske, det afrikanske og i enkelte tilfælde det italienske køkken.
Ingredienser
3 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk sukker
2 spsk olie
1 1/2 dl vand
1/2 – 1 tsk salt
Olivenolie
Fremgangsmåde
- Tilføj hvedemel, bagepulver og salt til en skål og bland det hele, til det er jævnt fordelt
- Lav en fordybning i melet og tilføj olie samt sukker til fordybningen. Tilføj gradvidst vand til melet under konstant omrøring og juster på denne måde konsistensen af dejen.
- Tag dejen ud af skålen og ælt den i 5-10 minutter – dæk dejen til med et viskestykke og lad den hvile i 10 minutter.
- Opdel dejen i små, ligelige stykker og rul dem ud, inden de skal tilberedes. Krydr hver side af fladbrødet med Lane’s Signature Rub og steg dem i olivenolie. Vend brødet efter få minutter, så brødet er let brunet på hver side.
LEAVE A COMMENT