Deviled Eggs
Deviled Eggs
Deviled Eggs er fyldte, hårdkogte æg, hvor fyldet består af æggeblommer blandet med chilimayonnaise og hot-sauce. Retten bliver ofte serveret som forret og er velegnet som fingermad.
Ingredienser
2 tsk Franks RedHot Sauce
3 spsk chilimayonnaise
4 æg, hårdkogte
1 spsk smør
1 tsk sennep
1 tsk paprika
Salt og peber
Fremgangsmåde
- Halver de kogte æg og fjern blommerne, tilføj dernæst blommerne til en skål. Mas æggeblommerne til en paste og bland dem sammen med chilimayonnaise, smør, Frank’s RedHot Sauce, sennep og purløg. Krydr blandingen med salt og peber.
- Tilføj æggeblandingen til en sprøjtepose og fyld de udhulede, halve æg med æggeblandingen. Top afslutningsvidst æggene med hakkede purløg, Franks RedHot Sauce og paprika.
LEAVE A COMMENT