Romanesco
Romanesco Pesto
Udover at være en plante fra brocollifamilien er romanesco også titlen på en lækker, spansk pesto lavet på ovnbagte peberfrugter og god olivenolie.
Ingredienser
1 – 2 spsk CaJohns Classic Trinidad Scorpion Pepper Sauce
1 – 2 røde peberfrugter, udstenet og skåret i grove stykke
1-2 dl mandler
2 fed hvidløg, finthakket
1/2 – 1 glas soltørrede tomater
Saft af 1 citron
Et bundt basilikum
1/2 dl olivenolie
Salt og peber
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 200 grader
- Gnid peberfrugterne i olivenolie og bag dem i den forvarmede ovn i 10 minutter, eller til de er gennemstegte.
- Tilføj peberfrugterne til en blender sammen med de resterende ingredienser. Puls, til der opnås en ensartet konsistens, og hæld pestoen på rengjorte glas.
LEAVE A COMMENT