Mexicansk Lasagne
Mexicansk Lasagne
Opskriften på en anderledes og smagfulde mexicanske lasagne, som bruger smage fra det mexicanske køkken, er også en fantastisk måde at bruge tortillaer, som ellers er ved at blive tørre. Ved at tilberede den mexicanske lasagne på en grill opnås desuden en god, røget smag, som ellers ikke normalt forbindes med lasagne.
Ingredienser
Lasagne-sauce
7,5 dl boullion
4 spsk Lane’s Cubano Rub
4 spsk Cajohns Chili Lime Taco Sauce
1 laurbærblad
1 bundt koriander
1 løg
1 jalapeno
Mexicansk Lasagne
1 spsk olie
2-3 løg, finthakket
1 zucchini, skåret i tern
1 squash, skåret i tern
1-2 små dåser majs
1 dåse bønner
1/2 spsk spidskommen
1/4 tsk oregano
1 tsk hvidløgspulver
1 spsk Lane’s Cubano Rub
500 gr pulled pork
250 gr revet cheddarost
1/2 jalapeno
12 tortillaer (stedet for lasagnenudler)
Fremgangsmåde
Lasagne-Sauce
- Bland alle ingredienserne bortset fra de hakkede løg i en gryde. Lad det simre i en time.
- Blend grydens indhold, til du opnår en jævn sauce. Tilføj de hakkede løg til saucen og lad grydens indhold simre i ydeligere 30 minutter. Sæt til side.
Mexicansk Lasagne
- Tænd for din grill og lad den nå 230 grader.
- Tilføj zucchini, squash og løg til en varm støbejernspande og steg i få minutter. Tilføj dernæst majs, spidskommen oregano, hvidløgspulver og Lane’s Cubano Rub.
- Tilføj pulled pork til panden og lad det stege sammen med grøntsagerne i et par minutter.
- Byg din lasagne – begyndt med at lægge en tortilla på bunden af en dyb støbejernspande, dernæst pulled pork-fyldet, derefter lasagnesauce og afslutningsvist ost. Fortsæt denne process, til du ikke har mere fyld tilbage.
- Placér støbejernspanden på grillen og dæk den til. Lad din lasagne få omkring 10 minutter på grillen, til osten smelter, og lasagnen får en god, røget smag
- Servér din lasagne med Lane’s One Legged Chicken Buffalo sauce, og hvad hjertet ellers kunne begære.
LEAVE A COMMENT