Artiskokdip med spinat og hvidløg
Artiskokdip med spinat og hvidløg
Savner du noget andet at dyppe dine tortillachips i? Mangler du noget nyt at smøre på dine sandwiches? Opskriften på artiskokdip med spinat og hvidløg er en særdeles smagfuld kreation, som ikke kun er en lækker og cremet dip, men også er fyldt med grøntsager som spinat og artiskok. Opskriften bruger Lane’s Sorta White BBQ Sauce, som bidrager til den gode konsistens af artiskok-dippen. Prøv opskriften og opdag, hvorfor Lane’s Sorta White BBQ Sauce er blevet så populær.
Ingredienser
2 1/2 dl flødeost
5 dl cremefraiche
120 gr smør
3 1/2 dl parmesanost
400 gr artiskokhjerter, hakket
280 gr frossen spinat, optøet
Hvidløgsfed, finthakket (mængde afhænger af egen præference)
Løgpulver
Oregano
Basilikum
2 1/2 dl Lane’s Sorta White BBQ Sauce
Fremgangsmåde
- Varm flødeost, cremefraiche, smør, parmesanost og Lane’s Sorta White BBQ Sauce i en gryde. Bliv ved med at røre, til al osten er smeltet og jævnt fordelt.
- Tilføj artiskokhjerter, spinat samt hvidløg og rør, til alt er blandet. Krydr blandingen med oregano, basilikum, løgpulver, salt og peber.
- Serveres med tortillachips eller stykker af ristet brød
Tip: Serveres med tortillachips, grøntsagstave, stykker af ristet brød eller på en god sandwich. Vores erfaring er, at det vil være svært at finde noget, som artiskokdippen ikke vil passe til.
LEAVE A COMMENT