Vandmelon Gazpacho
Vandmelon Gazpacho
Vandmelon Gazpacho er et twist af den klassiske, spanske tomatsuppe, hvor den friske vandmelon bidrager med sødlig, frisk smag. Vil man gerne prøve en mere traditionel opskrift på spansk Gazpacho, kan man trykke her.
Ingredienser
1 – 2 syltede jalapenos, 1/2 skåret i finthakket og 1/2 grofthakket
1 rødløg, finthakket
1 – 2 røde peberfrugter, halvdelen skåret i tern og resten i grove stykker
1 agurk, halvdelen finthakket og halvdelen grofthakket
1 dåse hakkede tomater
1/4 vandmelon, skåret i tern
1 bundt koriander, hakket
4 spsk rødvinseddike
Salt og peber
Olivenolie
Fremgangsmåde
- Tilføj løg, peberfrugt, agurk, jalapeño og koriander i en blender. Hæld de hakkede tomater i blenderen og puls, til alt er jævnt purreret. Tilføj dernæst vandmelon til blenderen og puls endnu en gang, til det hele er jævnt og ensartet.
- Smag din gazpacho til med eddike, salt og olivenolie. De præcise mål vil afhænge af, hvor sød eller syrlig vandmelonen er. Rør de finthakkede grøntsager i suppen og lad suppen køle af i dit køleskab.
- Server din suppe toppet med avocado, cremefraiche og hakket koriander.
LEAVE A COMMENT