Hasselnødsmør
Hasselnødsmør
Trenden med nøddesmør er eksploderet i USA, og denne opskrift på hasselnødsmør giver dig muligheden for at hoppe med på bølgen. Opskriften kræver relativt få ingredienser og skaber et fantastisk lækkert produkt, som kan bruges i bagværk, som pålæg eller i en god smoothie.
Ingredienser
1-2 tsk Tajin Seasoning
400 gr hasselnødder
1-2 tsk stødt ingefær
1 spsk vaniljesukker
1 spsk kanel
Fremgangsmåde
- Forvarm din ovn til 150 grader
- Bag hasselnødderne i den forvarmede ovn i 20-25 minutter og hold øje med dem jævnligt, så de ikke brænder på. Lad dem køle af, inden du fortsætter, og gnid dem mellem et viskestykke, så skindet falder af.
- Tilføj nødder, ingefær, kanel og Tajin Seasoning til en foodprocesser. Blend, til det først ligner mel, derefter klumper og sidst får en peanutbutteragtig tekstur. Tilføj afslutningsvidst vaniljesukker og puls, til det har fordelt sig jævnt.
LEAVE A COMMENT