Pirogger
Pirogger
Pirogger er brød fyldt med ost og hakkekød. Denne version er krydret med buffalo-sauce fra Lane’s BBQ, som giver dem et godt kick.
Ingredienser
1 æg, pisket
1 pk butterdej
400 gr hakkekød
100 gr revet cheddarost
100 gr reven mozzarellaost
4 – 5 hvidløgsfed, revet
Salt og peber
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 200 grader
- Brun hakkekødet i en stegepande sammen med det revne hvidløg. Krydr med salt, peber og Frank’s Buffalo Wing Sauce.
- Vend hakkekødet med cheddarost og mozzarella.
- Skær butterdejen ud i små cirkler og tilføj en skefuld af fyldet på hver cirkel. Fold dejen, så det danner en halvmåne, og placér dem på en bageplade.
- Pensl hver af piroggerne med pisket æg og drys med salt. Bag dem i den forvarmede ovn i 15-20 minutter, eller til butterdejen er sprød og gylden.
LEAVE A COMMENT