Panini
Cajun Panini
Denne Cajun panini er med stegt kylling, som er krydret med den gode Cajun Seasoning fra Ragin Cajun. På mindre end en halv time vil du kunne stå med en lækker sandwich, som vil gå perfekt i madpakken eller som en ekstra lækker frokost.
Ingredienser
2 spsk Ragin Cajun – Cajun Seasoning
1 syltet jalapeños, finthakket
1 bundt frisk koriander, hakket
8 stykker sandwichbrød
100 gr revet cheddarost
450 gr kyllingebryst, skåret i strimler
1 dl græsk yogurt
1/2 dl cremefraiche
Saften af 2 limes
2 spsk brun farin
1 løg, finthakket
Salt og peber
Olivenolie
Fremgangsmåde
- Blend yogurt, cremefraiche, koriander, halvdelen af limesaften, farin, jalapeñosstykker samt salt og peber sammen, til der opnås en ensartet konsistens.
- Tilføj den resterende limesaft, olie og Ragin Cajun – Cajun Seasoning til en seperat skål. Vend kyllingestykkerne i marinaden, til den dækker dem helt.
- Steg kyllingestykkerne, til de er let gyldne og gennemstegte. Sæt kyllingen til side og steg dernæst løg samt hvidløg på samme pande, til de er møre og let karameliserede.
- Lav dine sandwiches – start med et lag af steg kylling efterfulgt af stegte løg og afslutningsvidst cheddarost.
- Toast dine sandwiches i en toaster, til ydersiden af brødet er sprødt, og osten er smeltet. Servér sammen med den sammenblandede sauce og nyd straks.
LEAVE A COMMENT