Ferskensauce
Ferskensauce
Ferskensauce er det perfekte tilbehør til det søde køkken og er en delikat tilføjelse til en skål yogurt, is og generelt til søde retter.
Ingredienser
1-2 spsk Tajin Seasoning
4 ferskener, skrællet og udstenet
75 gr sukker
Saft af 1/2 citron
Fremgangsmåde
- Skær fersknerne i både og tilføj dem til en varm pande sammen med 1-2 dl vand. Lad ferskenerne simre i 20 minutter, til de begynder at blive bløde.
- Tilføj de tilberedte ferskener til en blender og puls, til du står tilbage med en ensartet sauce. Tilføj ferskensaucen til panden igen og tilsæt citronsaft, sukker samt Tajin Seasoning. Opvarm pandens indhold endnu engang og rør konstant, til sukkeret er fuldkommen smeltet.
- Hæld ferskensaucen på glas og lad det køle ned. Opbevar saucen i køleskabet i op til en uge.
LEAVE A COMMENT