Cheesesteak
Cheesesteak
Opskriften er på en amerikanske ‘Philly Cheesesteak’, som er en kombination af stegte løg og smeltet ost på et ristet sandwichbrød. Sandwichen har sin oprindelse i den amerikanske by Philadelphia, som ligger i Pennsylvania. Sandwichen anses for at være et ‘must-try’, når man besøger Philadelphia, og er en fantastisk nem måde at få den amerikanske madkultur bragt til sit hjem.
Ingredienser
1 – 2 spsk Lances Ancho Espresso Rub
600 gr tykstegsbøffer, skåret i strimler
1/2 rød peberfrugt, skåret i tynde skiver
1/2 grøn peberfrugt, skåret i tynde skiver
3 – 4 hvidløgsfed, finthakket
Et par skiver cheddarost
4 aflange sandwichbrød
1 løg, finthakket
Salt og peber
Olivenolie
Smør
Fremgangsmåde
- Forvarm din ovn til 200 grader
- Steg løg, hvidløg og peberfrugt i olivenolie, til grøntsagerne bliver møre, og løgene begynder at karamellisere. Krydr pandens indhold med salt, peber og lidt af Lances Ancho Espresso Rub
- Nu er det tid til at samle dine sandwiches: Rist sandwichbrødene i lidt smør og fyld dem med stegte grøntsager samt kød. Top hver sandwich med et par skiver cheddarost og varm hver sandwich et øjeblik, til osten er smeltet.
- Top hver sandwich med lidt af Frank’s Buffalo Wing Sauce og servér straks efter.
LEAVE A COMMENT