Corn Bread med Jalapenos og Cheddar
Corn Bread med Jalapenos og Cheddar
Corn Bread eller majsbrød er en populær ret i det sydlige USA og er et let sødligt brød, som primært laves på majsmel. Majsbrød siges originalt at være en ret, som skulle være kommet fra de britiske kolonister – men deres version ligner ikke, hvad vi ser i det sydlige USA, da deres ikke var sødt. Denne specifikke majsbrødsopskrift tager nogle af de trends, som der har vist sig at være omkring majsbrød i USA, og giver dem ekstra flair. Derfor bruges ingredienser som ost, jalapenos og Lane’s Signature Rub til at give det ekstra ‘pift’ af smag.
Den bedste måde at nyde majsbrødet på er sammen med chili con carne, lidt honning eller serveret sammen med dine favorit-BBQ-retter.
Ingredienser
3 dl majsmel
1 3/4 dl mel
3/4 tsk bagepulver
3/4 tsk salt
1/2 dl farin
1/2 dl sukker
1 mellem jalapeno
3 dl revet cheddarost
1/2 dl smør, smeltet
1/2 dl honning
2 1/2 dl kærnemælk
2 æg
Lane’s Signature Smør
120 g smør, stuetemperatur
1 spsk Lane’s Signature Rub
Fremgangsmåde
- Forvarm din ovn til 175 grader. Lav Lane’s Signatur smør ved at røre smør og Lane’s Signature Rub sammen, til blandingen er ensartet. Sæt det til side.
- Bland majsmel, mel, bagepulver, salt, farin, sukker, hakket jalapeno og den revne ost sammen.
- Pisk det smeltede smør, honning, kærnemælken og æg sammen i en seperat skål. Vend det i de tørre ingredienser, til alt er blandet.
- Bag brødet i omkring 35 minutter, eller til du kan stikke en tandstik i brødet uden, at krummer sætter sig fast.
- Servér med Lane’s signatursmør, som smøres på brødet.
LEAVE A COMMENT