Taquitos
Taquitos
Taquitos minder meget om tacos, men er typisk bagt eller stegt, til tortillaerne bliver helt sprøde. I denne version bruges der kyllingekød og ost til at skabe et smagfuldt og balanceret fyld.
Ingredienser
1 chipotle i adobo, hakket
1 tsk chipotle pulver
1 pk majstortillaer
3 kyllingebryst, tilberedt og revet
1 pakke flødeost
2 dl revet cheddarost
1 tsk spidskommen
Salt og peber
Avocado sauce
1 avocado, udstenet
1 dl cremefraiche
1 bundt hakket koriander
1 – 2 hvidløgsfed, revet
Saft af 1/2 lime
Salt og peber
Fremgangsmåde
- Tilføj alle ingredienserne til avocadosaucen til en blender. Puls, til saucen når en ensartet konsistens, og lad den hvile i køleskabet, indtil den skal serveres.
- Forvarm din ovn til 200 grader og beklæd en bageplade med bagepapir
- Vend kylling med flødeost, chipotle-chili, spidskommen samt chipotle-pulver. Krydr blandingen med salt og peber.
- Opvarm tortillaerne, inden du samler dine taquitos
- Saml dine taquitos – spred lidt af kyllingfyldet og dernæst reven cheddarost på majstortillaerne.
- Drys dine taquitos med den resterende ost og bag dem i den forvarmede ovn i et kvarter, til de er gyldne og sprøde.
- Servér retten med avocadosauce og Pico de Gallo – nyd desuden gerne en iskold sodavand dertil.
LEAVE A COMMENT