Avocadois
Avocadois
Opskriften på Avocadois er en ny og anderledes måde at servere avocado på og samtidigt skabe en anderledes profil til isdesserter. Ved at bruge Tajin Seasoning og citronsaft bidrages der med en syrlig, balanceret smag, som frisker den ellers lidt fede smag af kokosmælk og avocado op.
Ingredienser
2 tsk Tajin Seasoning
2 hele avocadoer, udstedet og skrællet
1 dåse kokosmælk
5 spsk sukker
1 spsk citronsaft
skræl af 1/2 citron
Fremgangsmåde
- Skræl hver avocado og saml avocadokødet i en skål. Tilføj avocado sammen med kokosmælk, sukker og citronsaft til en blender og puls, til det er en jævn masse.
- Vend citronskal og Tajin Seasoning i avocado-blandingen.
Med ismaskine
- Hæld avocadoblandingen i en ismaskine og følg instrukserne til maskinen. Fjern isen fra ismaskinen og sæt den på køl ind til senere servering.
- Server i kugler og drys eventuelt med mere Tajin Seasoning. Top eventuelt med en frugtbaseret hot-sauce som eksempelvis HeartBeat Hot Sauce – Pineapple Habanero.
Uden ismaskine
- Hæld avocadoblandingen i en metalbeholder og sæt det i fryseren i 45 minutter. Når isen begynder at fryse i kanterne, skal du tage isen ud af fryseren og piske den konstant i et par minutter. Sæt isen i fryseren igen og lad den stå i 30 minutter. Tag isen ud hvert 30. minut og pisk den igen. Fortsæt, til du opnår din ønskede konsistens, og server på samme måde som beskrevet ovenfor.
LEAVE A COMMENT