Katsu Sandwich
Japansk Katsu Sandwich
Katsu er en forkortelse af katsuretsu, som kort sagt betyder kotelet. Det er et stykke kød eller fisk, som bliver paneret med panko-rasp og serveret med alt fra ramen, karryretter og i sandwiches. Denne version bruger desuden Lane’s Q-Nami Rub, som er med til at krydre panko-raspen og give katsu’en et ekstra smagfuldt ydre.
Sandwichen er perfekt til en hyggelig picnic, eller når sulten skal stilles med noget ekstra lækkert.
Ingredienser
400 gr svinekoteletter
3 spsk hvedemel
Salt og peber
1-2 æg
1 1/2 dl panko
Burgerboller
150 gr spidskål, hakket i strimler
Sauce per sandwich
Ketchup
Fremgangsmåde
- Krydr svinekoteletterne med salt, peber og Q-Nami Rub. Vend hver svinekotelet i først mel, derefter de piskede æg og afslutningsvis i panko’en.
- Steg svinekoteletterne i rigeligt olie, til de er blevet gyldne og sprøde
- Lav din hurtige sauce – for hver sandwich røres 1 spsk ketchup og 1 spsk BBQ-sauce sammen.
- Smør bollerne med den sammenplandede sauce. Læg derefter en af svinekoteletterne på bollen, og top afslutningsvist med strimler af spidskål
LEAVE A COMMENT