Okonomiyaki
Okonomiyaki
Okonomiyaki er en japansk madret, som har base i kål og ofte serveres som streetfood. Oversat betyder Okonomi både smag og tro. Denne opskrift er fantastisk nem og er en god måde at få brugt kål samt restingredienser op på en lækker måde.
Ingredienser
1/2 kålhoved, skåret i strimler
1 bundt forårsløg, finthakket
2 dl panko-rasp
2 – 3 æg, pisket
Mayonnaise
Sesamfrø
Syltet ingefær
Nori, hakket
Salt og peber
Okonomiyaki-sauce
2 spsk Ketchup blandet med Chipotle
1 spsk Worcestershire sauce
1 spsk soyasauce
1 tsk honning
Olivenolie
Fremgangsmåde
- Bland kål, forårsløg, panko-rasp og salt sammen i en skål. Vend dernæst de piskede æg i.
- Varm en stegepande op med lidt olivenolie – tilføj halvdelen af kålblandingen til stegepanden og flad det ud med en palet. Steg i 2-3 minutter på hver side, til siderne bliver sprøde og gyldenbrune.
- Bland din okonomiyakisauce sammen i en skål og sæt den til side inden servering
- Top med okonomiyakisauce, mayo, sesamfrø, syltet ingefær og hakket nori.
LEAVE A COMMENT