Hvidløgsbrød med spicy hvidløgssmør
Hvidløgsbrød
Lækkert hvidløgsbrød med ost og hjemmelavet, spicy hvidløgssmør. Fantastisk god smag af hvidløg og god chilistyrke fra Franks RedHot Sauce
Ingredienser
2 spsk Franks RedHot Sauce
1-2 tsk hvidløgspulver
1 baguette
50 gr smør
4 hvidløgsfed, finthakket
2 forårsløg, finthakket
100 gr revet mozzarellaost
50 gr revet cheddarost
Salt og peber
Fremgangsmåde
- Forvarm din ovn til 180 grader
- Tilføj smør, hvidløg, Franks RedHot Sauce og forårsløg til en blender. Puls, til der har dannet sig en jævn blanding. Krydr med salt og peber.
- Skær baguetten skråt igennem, men sørg for ikke at skære den helt igennem. Smør hvidløgsmørret mellem hver skive brød og drys en blading af reven cheddar og mozzarella i hver revne i brødet.
- Pak hvidløgsbrødet ind i aluminiumsfolie og bag det i den forvarmede ovn i 15 minutter. Åbn folien og bag hvidløgsbrødet i ydeligere 3-5 minutter, til osten bliver sprød.
LEAVE A COMMENT