Risotto
Risotto
Risotto er en klassisk, italiensk ret, som laves med ris, boullion og parmesanost, som giver retten en cremet konsistens. Til retten bruges desuden Marie Sharps – Original Garlic, som er en frisk hot-sauce, der er tilsat habanerochili, hvilket bidrager med et seriøst chilikick til retten.
Tip: Server risottoen med chips lavet af parmesanost – laves ved at bage revet parmesanost ved 200 grader i 3 – 5 minutter.
Ingredienser
2 – 3 spsk Marie Sharps – Original Garlic
50 gr revet parmesanost
2 tsk hakket frisk timian
200 gr risotto ris
3 – 5 hvidløgsfed, revet
100 gr champignoner
1/2 l bouillon
Salt og peber
Fremgangsmåde
- Steg de skiveskårne champignonener i olivenolie og krydr med lidt salt.
- Smelt smør i en pande og tilføj revet hvidløg. Tilføj risene til panden, når det revne hvidløg begynder at brune.
- Når risene er blevet let ristet, kan du tilføje hot-sauce til panden og røre, til alt er jævnt fordelt.
- Tilføj halvdelen af bouillonen og rør, til al bouillonen er absorberet af risene. Tilføj den resterende boullion til panden og gentag processen, til risende er gennemtilberedte.
- Tilføj revet parmesanost samt timian til panden og rør, til osten er smeltet. Tilføj gerne smør til panden inden servering for en mere cremet risotto.
- Top risottoen med revet parmesanost og servér den mens den stadig er varm – top med hot-sauce, hvis man er til en stærkere risotto.
LEAVE A COMMENT