Kung Pao Tofu
Kung Pao Tofu
Kung Pao Tofu er en vegetarisk version af den kinesiske kyllingeret Kung Pao Chicken, som typisk steges med grøntsager og serveres over nudler eller ris.
Ingredienser
Tofu
2 1/2 spsk Ginger Devil
750 gr tofu, skåret i tern
1 1/2 spsk soyasauce
2 tsk natron
1 tsk majsstivelse
Kung Pao Sauce
1 dl grøntsagsboullion
3 – 4 spsk soyasauce
2 spsk balsamico eddike eller sort kinesisk eddike
1 – 2 tsk soyasauce
2 – 3 tsk hoisin sauce
1 – 2 spsk sukker
1 tsk majsstivelse
Til servering: hakkede peanuts, hakkede forårsløg og ristede sesamfrø
Fremgangsmåde
- Bland tofu sammen med soyasauce, natron og majsstivelse. Lad det marinere i 10 minutter.
- Pisk Kung Pao Sauce’en sammen, til sukkeret er opløst, og saucen er ensartet.
- Steg tofuen, til kanterne brunes, og den er gennemstegt. Sæt den til side.
- Tilsæt saucen til en stegepande og varm den op, til saucen tyknes. Vend tofuen i saucen, til de alle er jævnt dækket af saucen.
- Server dine tofustykker over kogt ris eller nudler og top afslutningsvidst med forårsløg, sesamfrø eller hakkede peanuts.
LEAVE A COMMENT