Egg rolls
BBQ Cheese Burger Æggeruller
Disse smagfulde æggeruller eller ‘egg rolls’ har både smagen af en amerikansk BBQ Cheese Burger og det samme sprøde ydre som en friturestegt æggerulle. Egg rolls bliver typisk serveret som forret i amerikansk-kinesiske restauranter, hvor deres fyld typisk vil bestå af ingredienser som hakket svinekød, strimlet kål og meget andet.
Ingredienser
6 spsk Lane’s Southbound BBQ Sauce
2 tsk hvidløgspulver
700 gr hakkekød
1/2 løg, finthakket
5-6 skiver bacon
1 pakke forårsrulledej
120 gr revet gouda eller cheddar
1 æg
Fremgangsmåde
- Steg baconstykkerne, til de er let brune og sprøde. Sæt dem til side på en tallerken,
- Brun hakkekødet på den samme pande og krydr med Lane’s Cubano Rub og hvidløgspulver. Tilføj baconstykkerne og de hakkede løg.
- Tilføj hakkekødet, løgene og baconstykkerne til en skål. Vend Lane’s Southbound BBQ Sauce, revet ost og finthakkede pickles i blandingen.
- Hæld olie i en dyb pande eller mindre gryde. Opvarm olien til 175 grader.
- Pensl hjørnerne af forårsrulledejen, og fyld forårsrullerne med hakkekødsblandingen. Størrelsen af dejen kan variere, men typisk medfølger instruktioner på indpakningen af købt forårsrulledej.
- Steg forårsrullerne i den varme olie, til dejen er brun og sprød, det burde være omkring 2-4 minutter per side.
LEAVE A COMMENT