Chicken Parmesan
Lane’s Chicken Parmesan
Denne opskrift på Chicken Parmesan vil med sikkerhed bringe et stykke amerikansk-italiensk madkultur til dit hjem. Retten blev til i 1950’erne og blev udarbejdet af italienske immigranter, som kom til USA. Retten har siden da vundet stor popularitet rundt omkring i verden – specielt i Australien, hvor retten går under navnet Parma eller Parmy. Retten består af paneret kylling dækket af tomatsauce og ost.
Ingredienser
1 tsk Lane’s Signature Rub
8 stk kyllingebryst, som er skåret i tynde strimler
Mel
2 æg
2 spsk vand
2 1/2 dl rasp
2 1/2 dl parmesanost
2 spsk paprika
2 dåser tomatsauce
200 gr revet mozzarellaost
Olie
Salt
Fremgangsmåde
- Forvarm din ovn til 175 grader
- Pisk æg sammen i en skål med lidt vand og sæt det til side. Bland rasp, parmesanost, paprika og Lane’s Signature Rub sammen i en seperat skål.
- Varm olie op i en dyb stegepande
- Vend først kyllingstrimlerne i de piskede æg og dernæst i raspblandingen
- Steg kyllingstrimlerne i den varme olie, til de er gyldne. Placér dem dernæst på en bradepande og fortsæt med resten af kyllingstrimlerne.
- Hæld lidt tomatsauce over hvert stykke kylling og drys med den revne mozzarellaost.
- Bag kyllingen i den forvarmede ovn i 30-45 minutter, eller til osten er smeltet
LEAVE A COMMENT