Goulash
Goulash
Goulash er en ungarnsk gryderet, som indeholder langtidsstegt kød, grøntsager og en hel masse krydderier. Ved at lade denne gryderet stå og simre i lang tid bliver retten springfyldt med umami og kraftige smage, hvilket gør den til et sikkert must-.try.
Ingredienser
2 spsk chipotle pulver
400 gr pasta
400 gr hakkekød
4 dåser flåede tomater
2 dåser bønner
1/2 l vand
1 løg, hakket
1 grøn peberfrugt, hakket
4 spsk rødvinseddike
1 spsk Worcestershire-sauce
2 oksekødsbouillons-terning
1 tsk tørret basilikum
1 tsk tørret persille
1 tsk spidskommen
Salt og peber
Fremgangsmåde
- Brun kødet i en stor gryde og steg det, til al pink kulør forsvinder. Rør de flåede tomater, bønner, vand, løg, peberfrugt, eddike, chipotlepulver, Worcestershire-sauce, bouilion og krydderier i gryden, til alt er jævnt fordelt, og boullionterningerne er komplet opløst.
- Dæk gryden til med et låg og skru temperaturen helt ned. Lad din Goulash småssimre i 5 timer før servering.
- Tilføj pastaen til din goulash og rør, til den er komplet dækket af saucen. Lad pastaen koge sammen med din goulash, til pastaen er al dente. Servér straks herefter.
LEAVE A COMMENT