Buffalo Cubano Chicken Dip
Buffalo Cubano Chicken Dip
Planlægger man et festmåltid, og savner man et alternativ til salsa til ens tortillachips, så vil opskriften på Buffalo Cubano Chicken Dip være et forsøg værd. Opskriften er på en lækker kyllinge-dyppelse med masser af ost og er et festfyrværkeri af smag. Buffalo Cubano Chicken Dip fungerer fantastisk godt som forret til et større måltid, og vi anbefaler at servere den med tortillachips til eller som smøre på kiks.
Til opskriften skal man bruge cubano dressing, som er en lækker, cremet dressing lavet på cremefraiche og Lane’s Cubano Rub. Konsistensen af dressingen er med til at skabe en god tekstur i retten, og sammen med smagene fra Lane’s Cubano Rub opnås en nuanceret smagsoplevelse. Desuden anvendes Lane’s One-Legged Chicken Buffalo Sauce i opskriften. Saucen er Lane’s BBQs version af den klassiske Buffalo Wing Sauce og har en fantastisk god smag. Selve saucen bruges ofte som tilbehør til kyllingevinger. I denne opskrift bidrager den med en god røget smag såvel som et perfekt niveau af chilistyrke.
Ingredienser
1-2 kyllingebryststykker (ca. 280 gr)
4 3/4 dl flødeost
1 dl Cubano Dressing
2 1/2 dl Lane’s One-Legged Chicken Bufffalo Sauce
5 dl revet cheddarost
Fremgangsmåde
- Lav Cubano Dressing – se opskrift
- Forvarm ovnen til 190 grader
- Krydr kyllingen med Lane’s Cubano Rub og grill eller bag til egen præference
- Træk kyllingen fra hindanden med to gafler, og fortsæt til der kun er strimler tilbage
- Tilføj det revne kyllingekød og Lane’s One-Legged Chicken Bufffalo Sauce til et ovnfast fad
- Rør flødeosten, Cubano dressingen og halvdelen af cheddaren i kyllingekødet. Fortsæt, til blandingen er jævn
- Bag det i den forvarmede ovn i 10 minutter, eller til osten er smeltet.
- Fordel resten af cheddarosten på toppen af retten og bag den i yderligere 10 minutter, til osten er smeltet og har dannet en lækker skorpe
LEAVE A COMMENT