Apple/Cinnamon Pork Tenderloin
Ole Ray’s Brandied Apple/Cinnamon Pork Tenderloin
Hos Chilihouse elsker vi smagen af amerikansk BBQ, hvilket vi gerne vil fremhæve med denne opskrift på Ole Ray’s Brandied Apple/Cinnamon Pork Tenderloin. Med denne opskrift på BBQ svinemørbrad i ovnen vil vi gerne vise, hvordan en svinemørbrad kan tilberedes, så den smager af autentisk, amerikansk BBQ. Opskriften fremhæver derudover kvaliteten af vores sortiment fra Ole Ray’s BBQ.
Opskriften anvender Ole Ray’s Rubb it, som er en krydderiblanding eller ‘dry-rub’, som passer fantastisk som ingrediens i tilberedningen af forskellige typer kød. Ved at krydre svinemørbraden med Ole Ray’s Rubb it opnår man en ekstra dimension af smag, og du kan også krydre de grøntsager med den, som du normalt ville servere med svinemørbrad. I opskriften bruges desuden Ole Ray’s Apple/Cinnamon BBQ Sauce, som er en fantastisk smagfuld sauce fra Ole Ray’s BBQ. Smagene af æble og kanel går virkelig godt med forskellige typer kød, og vil i denne opskrift afrunde smagsnuancerne, så man står tilbage med et stykke utroligt smagfuldt kød.
Ingredienser
Ole Ray’s Apple/Cinnamon BBQ Sauce
Svinemørbrad
Olivenolie
2 tsk Brandy
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 250 grader
- Trim noget af fedtet af svinemørbraden og dæk derefter kødet med olivenolie
- Krydr kødet med salt, peber og Ole Ray’s Rubb-It
- Placer kødet på en rist med en bradepande under
- Steg kødet i den forvarmede ovn i 10 minutter
- Tag kødet ud af ovnen og skru temperaturen ned til 120 grader
- Pensl kødet med en blanding af Ole Ray’s Apple/Cinnamon BBQ Sauce og lidt brandy
- Lad kødet stege yderligere i ovnen, til den indre temperatur af kødet når 70 grader. Tiden i ovnen vil variere efter svinemørbradens vægt. Den skal have omkring 1 time for hvert 450 gr kødet vejer.
Tip: Server gerne kødet med grøntsags-‘stir fry’, hvori du anvender Ole Ray’s Apple/Cinnamon BBQ Sauce. BBQ-saucen vil desuden gå godt blandet i baked beans.
Comments (1)
I like the valuable information you provide in your articles.
I will bookmark your blog and check again
here frequently. I am quite certain I’ll learn a lot of new
stuff right here! Best of luck for the next!