Hjemmelavet Salsa Verde
Hjemmelavet Salsa Verde
Der findes forskellige versioner af Salsa Verde rundt omkring i verden – eksempelvis i Italien, hvor den består af bl.a. af persille, olivenolie og kapers. Denne opskrift er en mexikansk udgave af retten.
Den mexicanske Salsa Verde er baseret på Tomatillos, som ved første øjekast ligner små, grønne tomater. De har en mere syrligt og lidt mindre sød smag end tomater og giver en anderledes salsa, end man ellers er vandt til. Denne opskrift er meget enkel og let tilgængelig. Hvis man er glad for Mexicansk mad, er den et must-try.
Ingredienser
Indholdet af 1/4 – 1/2 glas jalapenos
1 ds. Tomatillos – La Costeña
1 løg, finthakket
1-2 fed hvidløg, finthakket
1 håndfuld koriander, hakket
Saften fra 1 lime
2 tsk salt
Fremgangsmåde
- Blend løg, tomatillos, koriander og jalapenos, til det hele har formet en jævn salsa. Smag salsaen til med salt og limesaft.
Note til opskriften: Salsaen går fantastisk med retter som tacos, burritos eller quesadillas.
LEAVE A COMMENT