Fish and chips
Fish and chips
En lækker, britisk klassiker krydret med Cajun Seasoning – nemlig fish and chips. Vi foreslår at servere retten med hjemmelavet tartarsauce.
Ingredienser
Pommefritter, frosne eller hjemmelavede
1-2 spsk Ragin Cajun – Cajun Seasoning
1-2 tsk hvidløgspulver
4 torskefileter
50 gr hvedemel
50 gr majsstivelse
1 tsk bagepulver
1 dl øl
Salt og peber
Fremgangsmåde
- Vend mel og bagepulver sammen i en skål og krydr med salt, peber samt Cajun Seasoning. Pisk derefter øl sammen med melet, til der har dannet sig en jævn dej. Lad dejen hvile i køleskabet i en time.
- Krydr torskefileterne med salt og vend dem derefter i mel. Vend afslutningsvidst fileterne i dejen og sæt dem til side.
- Opvarm olien, til den når 175 grader, og klargør fileterne. Steg torskefileterne i 8 minutter på hver side, til dejen er sprød og gylden.
- Servér torskefileterne med Cajun Tartarsauce og pommefritter.
LEAVE A COMMENT