Gulerødssuppe
Gulerødssuppe
Denne opskrift på gulerødssuppe kommer til at give et friskt pust til den klassiske suppe, som du ellers typisk vil kunne lave derhjemme. Kombinationen af gulerødder, jalapeños og cheddarost giver et friskt pust til en velkendt ret.
Ingredienser
1 – 2 Jalapeños Picados, finthakket
100 – 150 gr revet cheddarost
1/2 l oksekødsbouillon
100 gr champignon
3 – 4 gulerødder
3 – 4 fed hvidløg, revet
2 spsk smør
1 tsk frisk rosmarin, finthakket
Salt og peber
Fremgangsmåde
- Skyl og hak alle champignonerne, så de alle har den samme størrelse.
- Skær alle brødskiverne ud i tern – steg dem i smør, til stykkerne bliver gyldne og sprøde. Sæt dem til side og brug dem til toppings på suppen.
- Hak gulerødder, løg samt jalapeños og sæt dem til side.
- Smelt smør i en gryde og tilføj alle ingredienserne. Steg grøntsagerne i nogle minutter, til løgene begynder at blive gyldne. Tilføj bouillon til gryden og lad grøntsagerne simre, til de bliver al dente.
- Tilføj grydens indhold til en blender og puls, til suppen når den ønskede konsistens.
- Servér suppen med ristet brød og revet cheddarost
LEAVE A COMMENT