Jerk Chicken
Jerk Chicken
Denne opskrift på jerk chicken bruger autentisk “jerk seasoning” fra Spur Tree for at give den bedst mulige smagsoplevelse. Opskriften er nem at lave og kan med fordel forberedes dagen før.
Ingredienser
3 spsk Spur Tree – Jerk Seasoning
1 spsk Fivespice krydderi
1/4 tsk Muskatnød
1 kg kyllingekød, skåret i mundrette stykker
1 tsk sort peber
1 tsk stødt timian
1 løg, finthakket
2 forårsløg, finthakket
2 hvidløgsfed, finthakket
1 dl sojasauce
Salt
Fremgangsmåde
- Tilføj løg, forårsløg, hvidløg, fivespice, muskatnød, peber, timian, salt, peber og Jerk Seasoning til en blender. Blend, til der dannes en ensartet marinade. Fortsæt med at blende og tilføj gradvidst olie samt sojasauce til blenderen.
- Tilføj kyllingekødet til et fad og hæld marinaden over, til kyllingen er dækket. Dæk fadet til og lad det hvile i køleskabet i et par timer, gerne en hel nat.
- Servér straks herefter.
LEAVE A COMMENT