Ancho Espresso Pork Chops
Lane’s Ancho Espresso Pork Chops
Opskriften på Lane’s Ancho Espresso Pork Chops er rettet til dem, som elsker svinekoteletter og gerne vil udforske mulighederne for at anvende ‘dry-rubs’. Lane’s Ancho Espresso Rub bidrager med en let smag af kaffe og tilføjer en anderledes og unik smag til måltiderne. I opskriften giver den med særdeles smagfuld nuance til svinekoteletterne og giver en virkelig lækker skorpe på kødet.
Svinekoteletterne bliver tilberedt med en metode, som kaldes ‘reverse sear’. Kort sagt betyder det, at man først steger kødet i ovnen og så derefter på en pande. Ved at stege kødet i ovnen først får man mere kontrol over den indre temperatur i kødet og formindsker risikoen for, at kødet bliver overtilberedt. Derudover opnår man en bedre skorpe når kødet, når det steges efterfølgende, idet noget af fugten fra kødets yderside trækkes ud ved denne metode.
Ingredienser
Svinekoteletter
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 145 grader
- Lad svinekoteletterne stå ude ved stuetemperatur i ca. 10 minutter. Krydr med Lane’s Ancho Espresso Rub, til det er jævnt fordelt på al kødet. Krydr desuden med salt, da der ikke er meget salt i Lane’s Ancho Espresso Rub
- Steg kødet i den forvarmede ovn, til den indre temperatur af kødet når 80 grader.
- Tag svinekoteletterne ud af ovnen og steg dem på panden, til de får en god skorpe. Hvis det ønskes, kan kødet sagtens også steges på en grill, hvor i så fald det kun skal have 1 minut på hver side.
Tip: Server gerne med Espresso Potato Skins og så har du et særdeles smagfuldt måltid.
LEAVE A COMMENT