Ole Rays Apple/Cinnamon Chicken
Ole Rays Apple/Cinnamon Chicken
Hvis man savner at lave grillmad og er interesseret i en ny måde at tilberede kylling på, så er opskriften på Ole Rays Apple/Cinnamon Chicken den rigtige vej at gå. Chilihouses hensigt med at dele opskriften er at introducere og inspirere til funktionen af ‘dry-rubs’ og i den forbindelse fremhæve kvaliteten af vores sortiment fra Ole Rays BBQ. Opskriften er lavet uden mål, idet udelukkende forklarer tilberedningen af kyllingen, så man selv er fri til at lave så meget, som ens sult begærer.
Til opskriften skal man anvende Ole Rays Rubb-it og Ole Rays Apple/Cinnamon BBQ sauce, som er med til at give den gode smag af autentisk, amerikansk BBQ. Ole Rays Rubb-it er en krydderiblanding eller ‘dry-rub’, som er en essentiel tilføjelse til den grillglades køkken. Ole Rays Rubb-it kan både bruges til at tilberede kød såvel som grøntsager.
Ole Rays Apple/Cinnamon BBQ sauce er en balanceret, sød og fyldig BBQ-sauce. Smagsnuancerne af æble og kanel giver en god, afstemt sauce, som passer perfekt med kylling og smagende fra det amerikanske køkken. Saucen bliver af denne grund også anvendt af flere restauranter i tilberedelsen og serveringen af deres burgere. Sammen med Ole Rays Rubb-it skabes en dejlig smagsoplevelse med kylling, og vi anbefaler på det højeste at afprøve opskriften!
Ingredienser
Ole Rays Rubb-it
Ole Rays Apple/Cinnamon BBQ Sauce
Kyllingebryst, som er skåret i mindre stykker
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 175 grader
- Krydr kyllingestykkerne med salt, peber og Ole Rays Rubb-it
- Steg kyllingestykkerne på en varm pande til det er let brunet
- Fjern kyllingen fra panden, og læg det på et ovnfast fad
- Dæk kyllingen med Ole Rays Apple/Cinnamon BBQ Sauce, og sørg for det er jævnt fordelt
- Steg kyllingen i ovnen i 30-35 minutter
- Nydes med hvad end hjertet begærer – pommefritter, kartoffelsalat, majskolber eller noget helt fjerde.
LEAVE A COMMENT