Ole Rays Shredded BBQ
Ole Rays Shredded BBQ
Hvis du leder efter en opskrift, der vil imponere enhver, som elsker smagen af amerikansk BBQ, så behøver du ikke at lede længere. Ole Ray’s Shredded BBQ er et ’show-stopping’ midtpunkt til enhver fest, fejring eller hvis der bare skal laves et ekstra lækkert måltid.
Opskriften er udarbejdet med produkter fra Ole Rays BBQ, som bidrager med en autentisk smag af amerikansk BBQ. Vi har et sortiment af disse produkter på vores hjemmeside. Med opskriften vil vi gerne fejre den gode smag, som Ole Rays produkter bringer.
Selve opskriften er udarbejdet uden mål, og det handler derfor mere om at forklare fremgangsmåden ved at lave Ole Rays Shredded BBQ. På den måde er man også mere fri til selv at styre mængden af kød, som man ønsker at tilberede.
Nyd denne lækre opskrift med tacos, burittos, på en BBQ-sandwich eller med mac-and-cheese. Vi forslår at lave en sandwich med Ole Rays Shredded BBQ og toppe den med frisklavet coleslaw. Den kan derefter serveres sammen med pomfritter samt en af Ole Rays BBQ sauces.
Men husk, at mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser!
Ingredienser
Svinekam, svineskulder, nakkefilet eller et lignende stykke kød
Valgfri BBQ-sauce fra Ole Rays
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 260 grader
- Dup kødet tørt med lidt køkkenrulle, og krydr det med Ole Rays Rubb-it. Tilsæt salt og peber
- Steg kødet i den forvarmede ovn i 10 minutter. Åbn IKKE ovnen!
- Skru temperaturen ned på 120 grader – lad kødet blive i ovnen, og giv kødet en time ekstra alt efter kødets vægt (for hver 450 gram kød, så skal kødet have en time mere)
- Lad kødet køle ned – træk kødet fra hinanden med to gafler og fortsæt, til der kun er kødstrimler tilbage
- Mix kødstrimlerne med jeres favoritsauce fra Ole Rays BBQ og nyd det efter ønsket facon
LEAVE A COMMENT