Grilled Cheese Hotdog – En hotdog med et twist
Grilled Cheese Hotdog
Denne opskrift er noget helt andet end en klassisk hotdog med det hele, som kan købes nede i den lokale pølsevogn – med sennep, ristede løg, syltede agurker og ketchup. Ved at kombinere en hotdog med en amerikansk grilled cheese får din hotdog mere tekstur gennem det sprøde toastbrød, smagen af smeltet ost og de fuldendte smagsnuancer fra BBQ gennem Lane’s Sorta White BBQ Sauce – what’s not to like?
Ingredienser
8 stykker toastbrød
4 pølser
8 stykker god smelteost (valgfri: Cheddar, mozzarella eller lignende)
6 spsk smeltet smør
8 bacon
Fremgangsmåde
- Steg baconen på en pande og drys med lidt af Lane’s Rub
- Steg hotdogpølserne på en pande, til skindet er let sprødt
- Lav 4 grilled cheese sandwiches: Spred et let lag af smør på begge sider af hvert brød, læg to stykker ost i hver grilled cheese, og krydr hver med lidt af Lane’s Signature Rub. Steg sandwichsene på en varm pande, til brødet er let brunet, og osten er smeltet.
- Læg en stegt pølse diagonalt på hver grilled cheese sammen med to stykker bacon og top med Lane’s Sorta White BBQ Sauce. Det kan hjælpe at skære et snit i det øverste brød, så det er nemmere at folde den grilled cheese omkring brødet.
LEAVE A COMMENT