Elote – Grillede Mexicanske ‘street corn’
Grillede Mexicanske Elote
Det er næsten umuligt at være charmerende, når man spiser majs, men denne opskrift på Lane’s Mexicanske Elote er det hele værd! Elote er mexicanske grillede ‘street corn’ og er den perfekte kombination af smagsnuancer med de søde majs og den let salte, ‘savory’ karakter, der kommer fra Lane’s Signature Rub og parmesanosten.
Ingredienser
Majskolber
Koriander
Mayonnaise
Revet parmesanost
Lime
Evt. Lane’s Sorta White BBQ Sauce
Fremgangsmåde
- Tænd og klargør din grill
- Fjern majsbladende fra dine majskolber og krydr dem med Lane’s Signature Rub og hvidløgspulver
- Grill majskolberne, og husk at vende dem engang imellem. Fjern dem fra grillen, når du kan begynde at se grillmærker på majskolberne
- Pensl et lag af mayonnaise på de grillede majs og drys med revet parmesan. Krydr endnu engang med Lane’s Signature Rub.
- Tilføj koriander og pres lidt limejuice over hver majskolbe. Nydes som tilbehør til klassiske, mexicanske retter såvel som god, amerikansk BBQ.
Tip: Tilføj lidt af Lane’s Sorta White BBQ Sauce til majskolberne for den mest optimale smagsoplevelse – fantastisk kombination.
LEAVE A COMMENT