Karamelpopcorn med hjemmelavet spicy karamelsauce
Spicy karamelpopcorn – den bedste filmsnack
Disse spicy karamelpopcorn er de bedste filmsnacks nogensinde – hvem elsker ikke karamel, popcorn og hot sauce?
Ingredienser
90 gr popcorn
125 gr usaltede peanuts
200 gr usaltet smør
5 spsk Franks RedHot Sauce
200 brun farin
4 spsk lys sirup
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 135 grader. Bland popcorn med peanuts og sæt til side
- Opvarm smør og Frank’s RedHot Sauce i en pande ved medium varme. Tilsæt dernæst brun farin og sirup.
- Lad karamellen simre i 6 minutter uden at røre i blandingen. Husk at holde øje med karamellen, så den ikke brænder på.
- Hæld RedHot-karamellen over popcornene og peanuts’ne. Vend det hele med en olieret spatel, til karamellen er jævnt fordelt
- Spred popkornene og peanutsene ud på en bradepande. Bag det hele i den forvarmede ovn i 45 minutter, og vend popkornene hvert kvarter. Lad karamelpopcornene køle af, bræk dem i stykker, og opbevar dem i lufttætte glas.
Mulig variation: Hvis du har usaltede popcorn, så drys med lakridssalt, mens karamellen stadigvæk er varm.
LEAVE A COMMENT