Sticky Ribs – asiatisk inspirerede BBQ ribs
Smagfulde Sticky Ribs
Disse Sticky Ribs afviger fra de klassiske BBQ-ribs, da man ved at bruge ingredienser som Lane’s Q-Nami Rub og soja tilføjer smage fra det asiatiske køkken til en velkendt ret.
Ingredienser
1 kg ribs
2-3 spsk sojasauce
1 spsk sriracha sauce
1/2 spsk majstivelse
5 spsk smør
Brun farin
Sesamfrø
Forårsløg
Evt. hvidløgspulver
Fremgangsmåde
- Forvarm din ovn til 135 grader
- Fjern membranen fra dine ribs, gnid dem med olivenolie og krydr dem afslutningsvidst med Lane’s Q-Nami Rub
- Bag dem i den forvarmede ovn i to timer, til kødets indre temperatur når 80 grader.
- Bland Lane’s Kinda Sweet Sauce, sriracha, sojasauce, majsstivelse og 1 tsk Lane’s Q-Nami Rub
- Læg to stykker aluminiumsfolie på en bradepande og sørg for, at de er større end dine ribs. Spred smøret på aluminiumsfolien og drys med et lag af farin. Hæld omkring 3/4 af den sammenblandende sauce over farinen.
- Placér dine ribs med kødsiden nedad mod aluminiumsfolien og hæld resten af den sammenblandede sauce over dine ribs.
- Pak dine ribs ind i folien og lad dem bage i ydeligere en time, til kødets indre temperatur når 95 grader. Lad dine ribs hvile i 30-40 minutter.
- Servér straks efter og top med sesamfrø samt hakkede forårsløg
LEAVE A COMMENT