Pasta Pomodoro
Pasta Pomodoro
Pasta al Pomodoro har sine rødder tilbage fra 1837, da Ippolito Cavalcanti udgav den første opskrift på, hvad han kaldte ‘vermicelli al pomodoro’. Retten har siden da vundet stor popularitet over hele Italien, da den fejrer den gode smag af tomater.
Ingredienser
2-3 spsk Fat Cat – Cat in Heat
400 gr spaghetti
4-5 fed hvidløg. finthakket
1 løg, finthakket
500 gr cherrytomater, halverede
Salt og peber
Olivenolie
Evt. Revet parmasanost
Fremgangsmåde
- Steg hvidløg og løg i rigeligt olivenolie, til løgene begynder at karamellisere. Tilføj dernæst cherrytomater såvel som Fat Cat – Cat in Heat.
- Kog spaghettien efter pakkens anvisninger og gem 1 dl af pastavandet
- Tilføj pandens indhold til en blender og blend, til du står tilbage med en ensartet sauce. Hæld derefter saucen tilbage i panden.
- Tilføj den kogte spaghetti til tomatsaucen og vend det i saucen. Tilsæt det gemte pastavand til panden og lad saucen tykne.
- Server pastaretten straks herefter med revet parmesanost og top med god olivenolie samt nogle friske basilikumblade.
LEAVE A COMMENT